Sexlessen uit de helden van “50 tinten grijs”. Geschenken van “Bustier”

Consumentenhouding ten opzichte van een vrouw is een van de meest populaire, maar tegelijkertijd tegenstrijdige verwijten naar de auteur van het boek. Als we het niet zo leuk vonden waarom de roman zoveel fans won, en de echte fans een filmtickets boekten sterk van tevoren? Dus, het eerste dat we moeten proberen in seks – het kan lichtgewicht zijn, maar een hint van overheersing door een man. Wat is valse bescheidenheid – het is inzending die een van de meest voorkomende vrouwelijke seksuele fantasieën is.

Vaginaal orgasme

Ja en ja en opnieuw ja! We hebben lang we weten dat het meisje kan ervaren over elf soorten orgasme. Maar de vaginale overblijft voor de meeste vrouwen alleen de gekoesterde verlangen en uitstekende motivatie gooit geen pogingen. De lezers van het boek hebben al lang opgemerkt dat de anastaish-stijl, een bescheiden student, bijna elke keer een vaginaal orgasme ervaart. Verbazingwekkende regelmaat: of de anastheysh een onvoorstelbare seksualiteit heeft, of Mr. Gray is nog steeds een vakman. In ieder geval praten we met het vaginale orgasme van zijn categorische “ja”.

Gepassioneerde genegenheid in de lift

Zelfs vóór de eerste van zijn orgasme moest de anasheesh vechten voor ongeveer 50 pagina’s van het boek. En dan werden haar verwachtingen beloond: hij drukt haar naar de muur van de lift, duwt haar handen boven zijn hoofd en klimt naar zijn handen. We hebben deze scène al in de trailer gezien en blijf niet onverschillig.

Overeenkomst over niet-openbaarmaking

"Sabamique verbindt zich ertoe om het lichaam altijd schoon te houden en regelmatig de verwijdering van scheermes en / of was te verwijderen. Sabamissive bezoeken de schoonheidssalon voor de keuze van dominant op het gewenste moment en passeert de procedures die hij nodig acht. Alle uitgaven zijn dominant.
Citeer uit het boek “50 tinten grijs”. L. James

Dit item veroorzaakt ons veel enthousiasmen. Je kunt een man dwingen om een ​​overeenkomst te ondertekenen, het allerlei straffen bang te maken (alleen door deze sancties!) En je kunt alles met hem doen dat je hart. Misschien zijn je verlangens niet beperkt tot de ontbering van zijn seksuele krachten door ongebreideld en permanente seks, maar voor zelfs laten de aardappelen passen en een foto hangen die je moeder je gaf.

Openhartigheid

Het is tijd voor ons om niet alleen te praten over duizenden methoden van diepe blowjob, maar ook over onze verlangens. Dankzij het boek “50 tinten grijs” kwam het publiek opnieuw erachter dat vrouwen nog steeds seks aanbidden en echt met hen willen omgaan! Ja, zelfs een onschuldige Maagd scrollt in zijn hoofddenkens die jaloersgrijs jegens christelijk. Dus wat is stilte? Geef een seksuele revolutie in elk huis!

Kapsel “na seks”

"Haar sticks opnieuw in alle richtingen. Het kapsel wordt “na seks” genoemd en ik ga niet echt. Ik probeer je haar mee te nemen met mijn vingers, maar al snel geef ik het op “.
Citeer uit het boek “50 tinten grijs”. L. James

Hoe vaak wordt de anastheist wakker en kwam opnieuw naar mening dat het kapsel “na seks” (en wordt genoemd) niet erg persoonlijk? Maar slapen knap die haar ten minste zes orgasmes gaf, gaat ze echt. We denken dat het niet over zijn natuurlijke schoonheid gaat, maar simpelweg deze held bevredigde de anashe. Dus, laat elk van ons kapsel “na seks” naar het gezicht, benadrukken onze gloeiende ogen en semi-coulenting, die inherent is aan de staat “na orgasme”.

Eindelijk de vaardigheden van orale seks beheersen

"Voor orale seks kun je perfect zetten. Laten we naar bed gaan, ik ben je orgasme verschuldigd “.
Citeer uit het boek “50 tinten grijs”. L. James

Als een man en vrouwen een paar eeuwen op rij zijn, zo hard praten over gelijkheid, is het tijd om deze modus in seks op te nemen. Natuurlijk hebben we geen marktrelaties, maar toch, een soort dankbaarheid voor een plezier, we willen ook krijgen. Een “Dank u” zal niet worden gevoerd! Maar om in aanmerking te komen voor een beloning in de vorm van iets tastbaars (een orgasme betreedt deze lijst), moet u alle examens over orale seks op de vaste vijfen passeren.

En niet alleen meisjes moeten massaal orale seks leren. Christian Gray bewijst – Cunnilingus is niet alleen een ongelooflijk plezier voor een vrouw, dit is ook een sterke erectie-stimulator bij mannen. En in het algemeen erg mooi.

Sex correspondentie

Van: Anastech Styl
Betreft: Pomaching!

Naar: christelijk grijs
Luister. Dhr. Je bent zo dominant.
Citeer uit het boek “50 tinten grijs”. L. James

Gezien hoeveel en vaak werken we, hebben we eenvoudigweg een ontspanning in de muren van het kantoor. Waarom niet een intieme correspondentie met je man starten? Het is niet alleen erg interessant en aangenaam, maar helpt nog steeds van alledaagse stress. Bovendien is er een mogelijkheid dat je favoriet na

zulke hete berichten niet zal wachten op de avonden en je gewoon van het werk brengt. En kun je bij het huis, stoffig vuur? Hoogstwaarschijnlijk nee.

Verander de locatie

Er was geen enkel geval toen de knappe christen niet profiteerde van zijn energie. Bijna elke pagina van de roman is gevuld als er geen seks is, dan praat tenminste over hem. Over het algemeen deden ze het in bed, in de badkamer, in het vliegtuig, op het jacht, op de piano. Het is niet verrassend dat ze samen duidelijk niet saai waren! Kom op met een paar gekoesterde plaatsen en nodig je favoriet uit. Misschien kun je een gedurfde kruis (of tick) op de kaart zetten waar je seks hebt aangesloten. Trouwens, veranderende stoelen voor seks, verhogen we ons plezier en beroven zichzelf elke kans op falen.

Seks met sensorische deprivatie

In de rode kamer van pijn, of de kamer van plezier (volgens grijs), veroorzaakt christian een anaste op zijn bed, sluit haar oogmasker en voegt de hoofdtelefoons van iPod in oren in. Terwijl het nummer niet eindigt, streelt hij het meisje met een bonthandschoen (ik vermoed dat het erg leuk is), balanceren van aangename gevoelens van flogger blaast, en geeft het meisje mondeling plezier. Deze scène is het vermelden waard en zeker in je persoonlijke leven te gebruiken. Het belangrijkste is om de juiste tracklijst te maken.

Sexy speelgoed

"- Mijn excuses, Miss Styl, ik heb oprecht sorry, “zegt hij met een verpletterd uitzicht, maar in zijn ogen kan je dansen. – eventuele bezwaren tegen speelgoed?"
Citeer uit het boek “50 tinten grijs”. L. James

Christian Gray presenteerde zijn geliefde “twee ronde glanzende ballen”, legt ze in haar mond om het speeksel bij accessoire te smeren voordat ze ze in de vagina steken. Ballen creëren zoete sensaties diep in haar.

Als je, wanneer je “sexy speeltjes” hebt, je nog steeds een gewone dildo voorstelt of, op zijn best een anale plug, we hebben slecht nieuws voor jou. De wereld zit vol met innovatief speelgoed dat nieuwe beste vrienden voor liefhebbers zal zijn! Sex schommels, verticale of horizontale sloten, tapes voor binding, maskers. Het is tijd om te rennen na het werk in de dichtstbijzijnde sekswinkel en verwondering. Natuurlijk is het niet nodig om alles en onmiddellijk te verwerven – de waarschijnlijkheid is geweldig dat uw relatie de fase nog niet heeft bereikt wanneer sommige speelgoed voor u en uw man acceptabel zal worden. Maar je kunt beginnen met een kleine: koop aromatische kaarsen voor massage of vaginale ballen. Het zal helpen om op een nieuwe manier naar elkaar te kijken.

Leave a comment

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *